Diensten

Voor een eenvoudige huurovereenkomst of een uitermate complex turn-key project bent u bij Hoondert aan het juiste adres. Met onze enorme diversiteit aan machines hebben wij voor elk werk een passende oplossing. En dankzij onze flexibele werkwijze kunnen wij snel en efficiënt inspelen op onvoorziene zaken.

De Hoondert Groep omvat de volgende besloten vennootschappen, stuk voor stuk werkend volgens de principes van betrouwbaarheid en flexibiliteit die u van Hoondert gewend bent:

Multidisciplinair en innovatief

Elk van de bedrijven binnen de Hoondert Groep is specialist op het eigen vakgebied. En dankzij de intensieve samenwerking met de andere onderdelen binnen de groep kunnen zij grote en multidisciplinaire projecten efficiënt uitvoeren. Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit veel verschillende sectoren, wat innovatief denken stimuleert. U kunt ons dan ook al vanaf het onderzoeks- en ontwerpstadium inschakelen.

Wij hebben veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Deze aspecten zijn gebundeld in een integraal zorgsysteem dat gecertificeerd is volgens de normen ISO-9001, ISO-14001, en VCA**. De diverse certificaten kunt u via deze website downloaden.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden van Hoondert. Wij denken graag met u mee.