Projecten

Hieronder een overzicht van onze projecten die wij uitgevoerd hebben.

Revitalisering Noordzijde Wemeldinge

Revitalisering Noordzijde Wemeldinge

In maart 2021 heeft Aannemingsbedrijf Hoondert het project ‘Revitalisering Noordzijde’ te Wemeldinge gegund gekregen van de gemeente Kapelle en Waterschap Scheldestromen.

Amoveren Windmolenfundaties te Kamperland

De 5 windmolenfundaties dienden gesloopt te worden ter vervanging voor 4 nieuwe windmolens. De windmolens zelf worden in Oost-Europa weer opgebouwd en hergebruikt.

De sloop van de voeten van de windmolens is een specialistische klus omdat het fundament uit gewapend beton bestaat.

Uitzending Transportwereld

Bekijk hier het filmpje van de uitzending van Transportwereld van 11-4-2021

Sloop schoorsteen Arnemuiden

Slopen schoorsteen Arnemuiden

Herinrichting Slotstraat / Meidam te Kruiningen

Op 19 december 2018 ontving Aannemingsbedrijf Hoondert de opdracht van Gemeente Reimerswaal voor de herinrichting van de gedeelte Slotstraat en Meidam te Kruiningen.

Sloop “Brasquage” voormalig Zalco terrein te Vlissingen-Oost

Industriële sloop van laatste gedeelte voormalig aluminimum fabriek Zalco te Vlissingen-Oost. Resterende gedeelte is in de voorgaande jaren gesloopt, in dit gedeelte genoemd “de Brasquage” was er lange tijd nog opslag van de curator. Wij hopen dit project in Mei 2019 af te kunnen ronden.

Aanleg Vakantiepark Wulpdal te Scherpenisse

Begin Mei 2017 heeft Aannemingsbedrijf Hoondert het project ‘Vakantiepark Wulpdal’ te Scherpenisse gegund gekregen van opdrachtgever Bouwgroep de Nijs-Soffers.

Het project omvat de realisatie van een vakantiepark, met 131 recreatiewoningen.

Sloop Brandweerkazerne en Gemeentewerkplaats

Januari 2018 heeft Aannemingsbedrijf Hoondert de opdracht gekregen om de bestaande brandweerkazerne en gemeentewerkplaats te slopen voor de aanleg op deze locatie van een parkeerterrein van 250 parkeerplaatsen geheten het project ‘Deelplan Noord’ welke tevens door Aannemingsbedrijf Hoondert is uitgevoerd in opdracht van Bouwgroep de Nijs-Soffers.

Aanleg Fietspad Kortgene-Colijnsplaat

Op 2 augustus 2018 ontvingen Aannemingsbedrijf Hoondert en Dura Vermeer Infra de opdracht van Waterschap Scheldestromen voor het aanleggen van een vrijliggend fietspad tussen Kortgene en Colijnsplaat.